11 img
0 review

Euro €70,000

Save
12 img
0 review

Euro €67,000

Save
20 img
0 review

Euro €128,000

Save
3 img
SHITET APARTAMENT 1+1 NE QERRET
I   4 months ago   IMOBILIARE   Durrës - 28km
0 review

Euro €37,000

Save
10 img
SHITET VILE DHE TRUALL NE DURRES
I   4 months ago   IMOBILIARE   Durrës - 28km
0 review

Euro €145,000

Save
10 img

Euro €39,000

Save
10 img
SHITET APARTAMENTI 1+1 NE PLAZH.
I   4 months ago   IMOBILIARE   Durrës - 28km
0 review

Euro €37,000

Save
3 img

Euro €87,000

Save
5 img

Euro €11,000

Save
5 img
0 review

Euro €1,200

Save
16 img
0 review

Euro €60,000

Save
18 img
0 review

Euro €260,000

Save

A keni ndonje gje per te shitur?

Shisni online falas. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim Falas!