Identifikohu Ose Regjistrohu Per Te Postuar Njoftime Falas.

Spoken Word Sales kerkon te punesoje Agjente Maketingu per gjuhet: Gjermanisht, Spanjisht, Italisht Individuale

9 months ago PUNE Tirana   130 views

Euro € --

  • spoken-word-sales-kerkon-te-punesoje-agjente-maketingu-per-gjuhet-gjermanisht-spanjisht-italisht-big-0
Vendodhja: Tirana
ID: 273
Cmimi: Euro € --

Apply now and join our team!

•Nqs je njohes i mire i gjuhes

Gjermanisht
Spanjisht
Italisht
Ferngjisht


•Nqs keni te pakten 3 muaj eksperience;
•Keni disponibilitet Full time (10:00-19:00) ;
•Keni ambicie per Para ;
Mos vononi te aplikoni dhe ti bashkoheni skuadres tone.
*Paga te kenaqshme+ Bonuset me te mira ne treg
Bonus Ditor,Javor dhe Mujor
Ambient super shoqeror dhe mikprites**
Mirpriten Team leader me grupet e tyre

Don't waste more time and apply now!!
Contact us: 
[email protected]