Identifikohu Ose Regjistrohu Per Te Postuar Njoftime Falas.

Standart Kerkohen 230 Operator Telefonik (Italisht, Anglisht, Greqisht) Individuale

1 year ago PUNE Tirana   411 views

Euro € --

  • standart-kerkohen-230-operator-telefonik-italisht-anglisht-greqisht-big-0
Vendodhja: Tirana
ID: 261
Cmimi: Euro € --

International Financial Services (call center) ofron mundesi punesimi FULL-TIME dhe te menjehershme
ne pozicionin e Operatorit Telefonik.

Ofrojme:

  • Ambjent pune te kendshem dhe motivues
  • Kontrate pune te rregullt sipas ligjit shqiptar ne fuqi
  • Trajnime periodike ne varesi te eksperiences tuaj
  • Mundesi rritjeje profesionale
  • Page e kenaqshme


Kerkojme:

  • Njohje te mire te gjuhesi Italiane, Angleze ose Greke
  • Eksperienca perben avantazh


Ftojme te gjithe te interesuarit te na dergojne CV-te e tyre ne adresen tone te emailit: [email protected]

Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen nga stafi yne per t'u paraqitur per interviste.