Identifikohu Ose Regjistrohu Per Te Postuar Njoftime Falas.

Njoftime Pune , UNION CONTACT CERCA PERSONALE PER TELEFONIA E LUCE Biznes

3 years ago PUNE Tirana   2K views

Euro €600

  • njoftime-pune-union-contact-cerca-personale-per-telefonia-e-luce-big-0
Vendodhja: Tirana
ID: 214
Cmimi: Euro €600

Union Contact po kerkon konsulente ne gjuhen italiane per fushatat telefoni dhe luce gas multibrand. Punojme me klient te selektuar qe jane ne kerkim te nje zgjidhje. Propozojini klientit alternativen me te mire mes brandeve me te njohur ne Itali. Ne punojme me me te miret per me te miret.
Kontakte nr : 0696668515 ose CV : [email protected]