Identifikohu Ose Regjistrohu Per Te Postuar Njoftime Falas.

JEPET ME QERA LOKAL PRANE BLV. BAJRAM CURRI! Biznes

3 years ago IMOBILIARE Tirana   607 views

Euro €1,000

  • jepet-me-qera-lokal-prane-blv-bajram-curri-big-0
  • jepet-me-qera-lokal-prane-blv-bajram-curri-big-1
  • jepet-me-qera-lokal-prane-blv-bajram-curri-big-2
  • jepet-me-qera-lokal-prane-blv-bajram-curri-big-3
Vendodhja: Tirana
ID: 168
Cmimi: Euro €1,000

Jepet me Qera Lokal me sipërfaqe të brendshme 65 m2 si dhe 75m2 siperfaqe e jashtme e cila është e organizuar me tavolina dhe karrige, gjelbërim të mjaftueshëm si dhe ndriçim. Biznes i ngritur! Lokali është në aktivitet si dhe ndoshet në një zonë shumë të preferuar dhe populluar. Çmimi është 1000Euro/muaji (vetëm për sipërfaqen e brendshme të tij). Të interesuarit të kontaktojnë në nr tel. 0696697301.

Informacione Shtese

Sip.Brendshme m2 65
Sip.Jashtme m2 75
Adresa/rruga Blv. Bajram Curri