Identifikohu Ose Regjistrohu Per Te Postuar Njoftime Falas.

Agjensi Turistike, Tirane, ofroj City-tour Austri Pranverë në Vjenë, 3 Ditë €299, 299 Euro Biznes

3 years ago TURIZEM Tirana   715 views

Euro €299

  • agjensi-turistike-tirane-ofroj-city-tour-austri-pranvere-ne-vjene-3-dite-299-299-euro-big-0
Vendodhja: Tirana
ID: 123
Cmimi: Euro €299

Austri 
Nisje 30 Prill

Dita e Parë: Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër - Vjenë. Nisja më 08:15 - Mbrritje në Vjenë më 09:50. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.
Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.
Dita e Tretë: Mëngjesi në hotel. Transfertë për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Ohër. Nisja më 06:05 - Mbrritje më 07:45. Kthimi me Autobus për në Tiranë.