Identifikohu Ose Regjistrohu Per Te Postuar Njoftime Falas.

Njoftime pune - Tirane, ofroj vend pune Shofer kamioni me experience pune Biznes

4 years ago PUNE Tirana   1.4K views

Euro € --

  • img
Vendodhja: Tirana
ID: 121
Cmimi: Euro € --

Kompania "Gulit" sh.p.k me adrese Autostrada Tirane- Durres, Km 5, Tirane 
e njohur tashmë në tregun shqiptar si prodhues i amballazheve të pӫrmasave tӫ ndryshme tӫ thasëve prej letre 
për tregun ushqimor dhe industrial, dhe thasӫve polipropileni tӫ pӫrmasave tӫ ndryshme. 
Fokusi jone primar eshte komunikimi, bashkepunimi dhe shpirti i skuandres ne ambjentin e punes. 
Mirepresim kandidate qe na vleresojne dhe deshirojne te jene pjese e kompanise sone. 
Kerkojme te punesojme:

Shofer kamioni me experience pune

I interesuari duhet te kete patente kamioni te njohur edhe jashte shtetit.
Mosha 25-40vjec.
Te jete I pajisur me CAP dhe te gjitha kualifikimet perkatese per drejtim te kamionit Brenda dhe jashte Shqiperise 
(Kosove, Maqedoni, Mali I zi etj.).
Preferohet qe kandidati te jete familjar, I pershtatshem per pune ne grup dhe korrekt me oraret.
Te kete experience pune me kamion.

Ofrojme kushte te mira pune dhe page te kenaqeshme. 

Ju lutem dergoni cv tuaj ne e-mail [email protected] 

Kontakt.: 0682091620