Identifikohu Ose Regjistrohu Per Te Postuar Njoftime Falas.

Tirane, ofroj BILETA AUTOBUZI GJERMANI..NXITONI 80 Euro Biznes

3 years ago TURIZEM Tirana   639 views

Euro €80

  • tirane-ofroj-bileta-autobuzi-gjermaninxitoni-80-euro-big-0
Vendodhja: Tirana
ID: 119
Cmimi: Euro €80

SOLE TRAVEL & TOURS
Rr. Durresit, Pll. 79, Kati 1re, 40 metra nga Hotel Colosseu , (Perballe Parukeri "Merita") Tirana, Albania
E-mail: [email protected]
Phone: +355 4 2230668
Mob: +355 69 6056944/696153704
Linja kosove-shqiperi-Mali zi-Croaci -Slloveni -Austri -Gjermani cdo te MERKURE DHE TE SHTUNE
 

Cmimet në €/Fahrpreise in € Të rritur/Erwachsene

Një drejtim/einfache Fahrt Kthyese/hin-zurück
Salsburg / mcdonalds 80 € 130 €
München /allianz arena 80 € 130 €
Ulm / Omnibusbanhof 80 € 150 €
Stuttgart / Zufenhausen 80 € 150 €
Kalchru/ 100 € 160 €
Mannheim / Omnibusbahof 100 € 170 €
Frankfurt / Omnibusbanhof 100 € 180 €
Köln / Omnibusbanhof 100 € 180 €
Düsseldorf / Omnibusbanhof 100 € 180 €
ESSEN / Omnibusbanhof
DORTMUND / Omnibusbanhof
100 eu 180 eur
100 eu 180 eur